El blog de la Història,
la Geografia i
la Història de l'Art

El blog de la Història, la Geografia i la Història de l'Art

Ciències Socials en Xarxa
El blog de la Història, la Geografia i la Història de l’Art

Ciències Socials en Xarxa a Sàpiens.cat

Ciències Socials en Xarxa és un blog que, des del 2008 en la seva antiga versió, parla d’Història d’una manera didàctica i dirigida a estudiants, professors i curiosos de la matèria en general. Aquest és un espai que busca divulgar la nostra història, com a catalans i com a ciutadans del món. Saber qui som, d’on venim i quin és el nostre passat és bàsic en una societat canviant com la que hem de viure.

No hem volgut desaprofitar la gran oportunitat que les eines 2.0 ens proporcionen per a poder divulgar allò que és la nostra passió, la història. D’aquesta manera, utilitzarem aquest blog, almenys d’inici, com un espai on deixar materials referits a les Ciències Socials a l’abast de del públic en general, però també com una manera de formular reflexions i consultes, així que us animem a participar dels continguts de la pàgina.

A més, incorporarem els nous continguts del projecte París: Llums i Revolució per a donar a conèixer la veïna França i la ciutat de París a través de la seva història. En aquest projecte, nascut a les aules de la Universitat Autònoma de Barcelona el 2004 de la mà del professor Josep Alavedra Bosch (col·laborador d’aquest blog), prestarem una especial atenció al període de la Revolució francesa com a eix que configura el món contemporani.

Eugène Delacroix-La liberté guidant le peuple.jpg

Per participar podeu deixar un comentari al blog, enviar un e-mail a socialsenxarxa@gmail.com o seguir-nos a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. Qualsevol aportació, per part de tots els visitants, serà benvinguda.

L’AUTOR


Vicente Moreno Cullell (Barcelona, 1981) és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor d’educació secundària, és membre del Centre d’Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica (CEFID-UAB).

EL BLOG

Ciències Socials en Xarxa és un espai de divulgació que intenta apropar d’una manera didàctica el món de la història de les civilitzacions, la cultura i l’art a tots els lectors. Un blog que busca explicar la nostra història, com a catalans i com a ciutadans del món. Perquè saber qui som, d’on venim i quin és el nostre passat és bàsic en una societat canviant com la que hem de viure.

Per contactar, podeu deixar un comentari al blog o enviar un e-mail a socialsenxarxa@gmail.com. Qualsevol aportació, per part de tots els visitants, serà benvinguda.

ÍNDEX DE CONTINGUTS