El blog de la Història,
la Geografia i
la Història de l'Art

El blog de la Història, la Geografia i la Història de l'Art

Ciències Socials en Xarxa
El blog de la Història, la Geografia i la Història de l’Art

El blog de la Història,
la Geografia i
la Història de l'Art

El blog de la Història, la Geografia i la Història de l'Art

Estadístiques de “Ciències Socials en Xarxa” el 2010

En el primer dia de l’any nou aprofitem per fer un cop d’ull a les estadístiques d’aquest blog durant els darrers mesos. És un any excepcional perquè amb la integració a Sàpiens.cat que vam realitzar el mes d’abril gairebé començàvem des de zero, reestructurant el blog de cap a peus, tot actualitzant els vells continguts i incorporant-ne de nous. I el resultat ha estat espectacular.

Així, aquest és el top ten de les entrades més vistes del blog el 2010:

 1. Pobles invasors i regnes germànics a l’Europa de l’Antiguitat Tardana i l’Alta Edat Mitjana
 2. Bàrcino, un passeig per la Barcelona romana
 3. La societat feudal: els estaments
 4. L’art clàssic grec
 5. De la Marca Hispànica a la independència dels comtats catalans
 6. Barchinona, un passeig per la Barcelona medieval
 7. Declaració dels Drets de l’Home i del Ciutadà (1789)
 8. Pobles bàrbars, invasions i fi de l’Imperi Romà
 9. El segle XVIII: la pervivència de l’Antic Règim
 10. Els gremis a la Barcelona medieval

És una bona pista per conèixer els vostres interessos i poder anar actualitzant l’espai en funció d’aquests. En total, en el 2010 hem rebut 75.578 visites, el que suposa un total de 133.294 pàgines visualitzades. Em sembla una burrada, ja que respecte al 2009 això implica haver triplicat les xifres de visitants. Això fa que mantinguem el nostre compromís amb els lectors de cara al 2011 i que intentem fer cada dia un espai més complet i útil per als visitants que cada dia passen per aquí a la recerca d’informació sobre el nostre passat.

Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos i aquí seguirem sempre que ens busqueu. Feliç 2011 i molta història per a tots!!!

comparteix

informació

etiquetes

2 respostes

 1. Un dels millors blogs d’història en català. Un espai de referència en la divulgació i la didàctica de la història. Una eina docent de primer ordre (de fet, jo he fet servir el teu blog per il·lustrar determinats continguts curriculars a l’aula)… Gràcies per haver apostat d’una forma tan ferma i decidida per el·laborar continguts amb excel·lència educativa

  Moltes felicitats i molta sort!!

 2. Em faràs pujar els colors Ferran… Moltíssimes gràcies pels immerescuts elogis, sobretot perquè venen de l’autor d’un gran blog d’història. L’únic objectiu que tenia en iniciar aquest projecte a la xarxa era que pogués ser útil per a la comunitat educativa. Si ho és em dono per satisfet. I només queda seguir treballant perquè sigui així.

  Amb el 2011 torno a les aules i el temps disponible quedarà limitat però aquest blog sempre serà una prioritat per a mi i no deixaré de dedicar-li el temps que es mereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’AUTOR


Vicente Moreno Cullell (Barcelona, 1981) és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor d’educació secundària, és membre del Centre d’Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica (CEFID-UAB).

EL BLOG

Ciències Socials en Xarxa és un espai de divulgació que intenta apropar d’una manera didàctica el món de la història de les civilitzacions, la cultura i l’art a tots els lectors. Un blog que busca explicar la nostra història, com a catalans i com a ciutadans del món. Perquè saber qui som, d’on venim i quin és el nostre passat és bàsic en una societat canviant com la que hem de viure.

Per contactar, podeu deixar un comentari al blog o enviar un e-mail a socialsenxarxa@gmail.com. Qualsevol aportació, per part de tots els visitants, serà benvinguda.

ÍNDEX DE CONTINGUTS